1 (edited by a.rusavskiy 2020-03-16 16:50:33)

Topic: There are Question marks textures instead map textures on IOS build

Hello,
we use your sdk version 3.6.1 and noticed such a bug - there are Question marks textures  instead map textures (not all, but
some. about half)
unity - 2019.3.2f.
xCode - 10.2.1
Used Mapbox style, for Google provider
Thank you

Post's attachments

Attachment icon IOS.png 223.98 kb, 1 downloads since 2020-03-16 

Re: There are Question marks textures instead map textures on IOS build

Hello.

Unity shows question marks when it cannot load a texture.
Typically, servers return an error when trying to download a wrong tile.
Here it looks like the server is returning a successful response code (200), but does not transmit the texture.

Try using OnlineMapsTileManager.OnTileLoaded to check the existence of the texture (tile.texture), and if the texture is null, set the status = error.
http://infinity-code.com/doxygen/online … f7070aa394
http://infinity-code.com/doxygen/online … 5a04ae9f94

Kind Regards,
Infinity Code Team.

Do not know the best way to thank the developer? Rate the asset in Asset Store!

Re: There are Question marks textures instead map textures on IOS build

Thanks, but on android devices there is no such bug, nor is there any editor (both windows and ios)

Re: There are Question marks textures instead map textures on IOS build

Do you have any other third-party assets in the project except Online Maps?
I just read that Movesense Sensor Plugin can cause such problems.

Also, just as an idea:
UnityWebRequest sometimes works unstable.
Try using OnlineMapsTileManager.OnStartDownloadTile intercept requests to downloading tiles, and download them using WebClient.

Kind Regards,
Infinity Code Team.

Do not know the best way to thank the developer? Rate the asset in Asset Store!